Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - اجرای این طرح در سه فاز است که در فاز اول نامنویسی اولیه و اختصاص شماره تامین‌اجتماعی به بیمه شده و فاز دوم تکمیل اطلاعات و لینک اطلاعات بیمه‌ای افراد به این شماره انجام می‌گیرد و فاز سوم حرکت به سمت خدمات غیرحضوری است. همچنین این طرح از سال ١٣٩٣ به صورت پایلوت (آزمایشی) در شعبه اشکذر یزد و شعبه ١٧ تهران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر این طرح از فروردین ماه سال گذشته در سراسر شعب کشور توسعه ‌یافته است. از این‌رو به سراغ شعبه یک تأمین اجتماعی اداره کل غرب تهران بزرگ رفتیم که این طرح به طور موفقیت‌آمیزی در آن اجرایی شده است.

رئیس شعبه یک:

سازوکاری فراهم شود تا کارگزاری‌های رسمی نیز نامنویسی متمرکز را انجام دهند

در شعبه یک حدود ٢٥٦ هزار و ٣٤١ بیمه شده اصلی و مستمری‌بگیر وجود دارد که در بازه زمانی ١٠ ماهه یعنی از فروردین سال گذشته تا دی‌ماه همان سال طرح نامنویسی متمرکز در آن عملیاتی شد.

نوش‌آفرین چترچی رئیس شعبه یک در خصوص اجرای این طرح در شعبه اظهار داشت: قبل از اجرای این طرح در سیستم صبا، بیمه‌شدگان اصلی دارای شماره بیمه ٨ رقمی بودند که فقط به بیمه‌شده اصلی اختصاص داشت و افراد تبعی تابعی از این شماره بیمه بودند و از آنجایی‌که اختصاص این شماره‌ها متمرکز نبود، گاهی یک فرد چندین شماره تامین‌اجتماعی داشت و هنگامی‌که به یک شعبه مراجعه می‌کرد، به عنوان بیمه شده جدید محسوب می‌شد و مجدداً شماره تامین‌اجتماعی به فرد تعلق می‌گرفت و تجمیع سوابق بیمه شده زمان زیادی را صرف می‌کرد و نیز منجر به تردد ارباب رجوع می‌شد.

وی افزود: در طرح نامنویسی متمرکز، سیستم با سایت سازمان ثبت احوال لینک بوده و اطلاعات هویتی بیمه شدگان در سازمان تامین‌اجتماعی از طریق این لینک به‌روز می‌شود. بسیاری از بیمه‌شدگان تغییراتی در نام و نام‌خانوادگی خود داشتند که تا هنگامی که فرد اطلاع نمی‌داد، سازمان از آن آگاهی نمی‌یافت، اما در حال حاضر به دلیل لینک به سایت سازمان ثبت احوال این مشکل رفع شده و نه فقط صحت اطلاعات افزایش یافته، بلکه فرایند اصلاح نیز کوتاه‌تر شده است.

رئیس شعبه یک گفت: شماره تامین‌اجتماعی که به همه افراد تحت پوشش اعم از اصلی و تبعی اختصاص می‌یابد، عددی ١٠ رقمی است که فرد بیمه شده با همان شماره می‌تواند در شعب سراسر کشور خدمات مورد نیاز خود را دریافت کند و دیگر نیازی به انتقال پرونده بیمه شده به سایر شعب نیست.

وی به موضوع مدیریت هزینه و جلوگیری از تعهدات من‌غیرحق در نتیجه اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح بسیاری از همپوشانی‌ها و همچنین افرادی که به صورت ناحق از خدمات تامین‌اجتماعی استفاده می‌کردند، حذف شدند. به طور مثال، تعدادی از افراد به عنوان بیمه شده تبعی تحت پوشش والدین خود بودند و در شعبه دیگری بیمه‌پرداز بودند یا بیمه شده‌ای فوت کرده بود و بازماندگان آن هنوز از مستمری متوفی استفاده می‌کردند که با طرح متمرکز نامنویسی این همپوشانی‌ها حذف شد و صرفه‌جویی هنگفتی در منابع سازمان به عمل آمد و در واقع این‌گونه خلاء‌ها در سیستم جدید رفع شده است.

چترچی تصریح کرد: از آنجایی‌که نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش سازمان تامین‌اجتماعی هستند، ایجاد سیستم یکپارچه برای این جامعه بزرگ بیمه‌شده کار آسانی نیست و خوشبختانه با همت بلند و مسئولیت‌پذیری همکاران شعبه این طرح به سرانجام رسید.

وی با اشاره به این‌که هر طرح جدیدی ممکن است در ابتدای راه با مشکلاتی همراه باشد، افزود: در روزهای پایانی ماه سیستم متمرکز با کندی سرعت مواجه می‌شود که امیدواریم برای رفع این مشکل تمهیداتی اندیشیده شود. همچنین اگر سازوکاری اندیشیده شود تا کارگزاری‌های رسمی نیز بتوانند برای ورودی‌های جدید و افراد تبعی آنها شماره تامین‌اجتماعی متمرکز اختصاص دهند، بالطبع از ازدحام مراجعه‌کنندگان و فشار کاری در شعب کاسته خواهد شد. در حال حاضر این مورد فقط در شعب امکان‌پذیر است.

رئیس شعبه یک ادامه داد: وقتی سیستم یکپارچه نباشد، تردد بیمه شده در شعب زیاد است. در شرایط کنونی فرد با مراجعه به آخرین شعبه و دریافت شماره تامین‌اجتماعی از طریق سیستم متمرکز، پرونده حساب انفرادی برایش ایجاد می‌شود که قابلیت رهگیری توسط سایر شعب را دارد.

چترچی افزود: استقبال و احساس رضایت بیمه‌شدگان در شعبه بسیار مشهود است و از آنجایی‌که شماره تخصیص‌یافته در سراسر کشور قابل استفاده است، بیمه شده آن را همانند شماره ملی خود تلقی می‌کند.

مسئول اداره نامنویسی و حساب‌های انفرادی اداره کل غرب تهران:

١٥٠٠ همپوشانی در شعب اداره کل غرب تهران با طرح نامنویسی متمرکز برطرف شد

آذین شفیعی مسئول اداره نامنویسی و حساب‌های انفرادی اداره کل غرب تهران گفت: با توجه به این‌که شناسایی همپوشانی‌های غیرمجاز مخاطبان و جلوگیری از ایجاد سوابق و دریافت خدمات توسط افراد غیرذی‌حق یکی از اهداف مهم طرح SSN است، اداره کل غرب تهران بزرگ توانست با اختصاص ٣ میلیون و ٤٣٠ هزار SSN بیش از ١٥٠٠ مورد همپوشانی غیرمجاز را شناسایی و حذف کند.

به گفته وی، تداخل بیمه‌پرداز با دریافت خدمت، تداخل خدمت با بازمانده، تداخل دریافت خدمات با بیمه شده تبعی و تداخل دریافت خدمت با کارفرما از جمله همپوشانی‌هایی بود که رفع شدند و بیشترین تداخل مربوط به تداخل بیمه‌پرداز با دریافت خدمت با ٩٦٣ مورد بوده است.

شفیعی ایجاد پایگاه تجمیعی سوابق، کارت سلامت و الحاق کردن ارتباط بیمه‌پردازی قبلی افراد به SSN را از برنامه‌هایی بیان کرد که با اجرای طرح نامنویسی متمرکز قابل پیاده‌سازی خواهد بود و اضافه کرد: یکی از مشکلات حاضر سازمان تامین‌اجتماعی متمرکز نبودن سوابق بیمه‌ای و فقدان پایگاه تجمیعی سوابق است که اجرای طرح نامنویسی متمرکز این امر را محقق می‌سازد. همچنین با توجه به این‌که طرح جایگزینی دفترچه درمانی با کارت سلامت از طرح‌های در دست اقدام سازمان است، اجرای موفق آن تنها از طریق استفاده از SSN به افراد امکان‌پذیر خواهد بود.

وی افزود: در گام‌های بعدی می‌توان اطلاعات حساب‌های انفرادی شامل دستمزد، سابقه به تفکیک نوع شغل، دفترچه درمانی سلامت، کمک‌های کوتاه مدت و بلندمدت و همچنین تمامی مستندات الکترونیک را به شماره SSN الحاق کرد.

مسئول نامنویسی و حساب‌های انفرادی شعبه یک:

طرح نامنویسی متمرکز باعث حذف دوباره‌کاری‌های فراوان شد

مسئول نامنویسی و حساب‌های انفرادی شعبه یک، اجرای طرح را باعث حذف دوباره‌کاری‌های فراوان در روند کاری خود بیان کرد و گفت: قبلاً بیمه شده‌ای که به ما مراجعه می‌کرد، علاوه بر این‌که قبلاً شماره تامین‌اجتماعی داشته باشد، مجدداً شماره دریافت می‌کرد و در این وضعیت فرد دارای چندین شماره بود که باعث سردرگمی و صرف زمان زیادی از همکاران می‌شد؛ زیرا با سایر شعب لینک نبودیم.

ندا سلیمی گفت: در این روش فرد بیمه شده با جزئیات بیشتری نامنویسی می‌شود و اگرچه اندکی زمان نامنویسی طولانی شده است، اما مطمئن هستیم که در مراجعات بعدی فرد، بسیاری از فرایندهای زاید حذف خواهند شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد شهرداری تهران از تصویب ایجاد شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه با هدف رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با ارتشاء توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد